BioWare med Wii-planer?

Flere uannonserte prosjekter

Rollespillutvikler vurderer Nintendos lille hvite.

BioWare har svært mange jern i ilden om dagen. Det jobbes med tre ulike rollespill (som er offentliggjort) i Dragon Age: Origins, Mass Effect 2 og Star Wars: The Old Republic (MMO).

Den EA-eide utvikleren har imidlertid flere ess i ermet i form av uannonserte prosjekter, og i et intervju med Industrygamers snakkes det om at det kanskje kommer episke spill på Wii en gang i fremtiden.

– Vi er fristet av ideen det er å utvikle på Wii, men vi har ikke noe å annonsere akkurat nå. Vi har imidlertid noen uannonserte prosjekter som vi ikke vil snakke om nå, og de skiller seg fra ting vi har gjort tidligere, sier BioWares Ray Muzyka i intervjuet.

Og han fortsetter:

– Vår langtidsmål er å få en bredere brukerbase og ha et variert utvalg av spill på forskjellige plattformer. Vi vet at publikummet ikke er det samme på for eksempel mobiltelefon og Wii. Dette er spennende, men man kan ikke gjøre alt på en gang.

Neste spill ut fra BioWare er Dragon Age: Origins, som kommer denne høsten. Det kan du lese mer om i vår siste sniktitt.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden