Flerspillerdel til Uncharted 2

Sony bekrefter at du snart kan dele moroa med en venn.

Den siste uka har det florert rykter om en potensiell flerspillerdel til Uncharted 2. Spekulasjonene var hovedsaklig et resultat av en journalist som ikke klarte å holde munn etter en pressekonferanse hos Sony i USA. Etter denne hendelsen dukket det opp en bildeserie på det offisielle Playstation-nettstedet, hvor Sony annonserte at de skulle lette på sløret for noe stort den 27. april. Det ble vist to bilder av henholdsvis Infamous og Uncharted 2: Among Thieves.

I følge Sony: "An electrifying announcement"

Den store nyheten viste seg å være at en betanøkkel skal følge med Infamous når det treffer hyllene i slutten av mai. I følge Sony gjelder kun betaen for Infamous-kopier solgt i USA. Det mest interessante med dette trekket er hvordan det reflekterer Microsofts valg i 2007. Da Crackdown ble sluppet, fulgte det en invitasjon til Halo 3-betaen. Infamous er også, i likhet med Crackdown, et åpent sandkassespill med takhopping og overnaturlige elementer. Intensjonen til Sony er mest sannsynlig at en beta til Uncharted 2 vil hjelpe på salgstallene, ettersom Infamous ikke er spillet som har stjålet alt for mye spalteplass de siste månedene.

Bilder og videoer av flerspillerdelen til Uncharted 2 har gradvis blitt sluppet ut, sammen med nye detaljer i en pressemelding fra SCEA. Uncharted 2 vil støtte opp til 10 spillere fordelt på to lag. Et av oppdragene vil være å transportere en skatt gjennom et dynamisk terreng med hinder, og selvfølgelig fem andre spillere i hælene. Det vil også tilrettelegges for samarbeid online, hvor du kan spille sammen med to andre gjennom forskjellige miljøer for å løse oppdrag. Omgivelser og terreng skal angivelig være en stor del av flerspillerdelen og utnytting av terrenget for å komme seg frem effektivt vil være avgjørende.

Betaen til Uncharted 2 starter den 3. juni, men ut fra det vi vet er den kun tilgjengelig for de som kjøper USA-versjonen av Infamous når det slippes den 26. mai.

Siste fra forsiden