Tilbake til Vietnam med Bad Company

Flerspillerfokus

DICE og EA kommer med en tilleggspakke viet flerspilling.

Svenske DICE tok for seg action og flerspilling under Vietnamkrigen med Battlefield: Vietnam i 2004. Nå returnerer de til konflikten. På sin E3-konferanse i går kveld norsk tid fortalte Electronic Arts at Bad Company 2 skal utvides med en tilleggspakke viet nettopp Vietnam.

Pakken skal lanseres på nettet og inneholder fire kart lagt til ugjestmildt terreng i Vietnams jungler. Som enten amerikanske marinesoldater eller nord-vietnamesiske styrker skal du og kameratene dine løpe rundt i jungelen og plaffe hverandre ned.

Vi kan vente oss masse nye våpen og kjøretøy som skal være autentiske for tidsperioden, men nøyaktig hva vi får har ikke blitt offentliggjort. Det blir også ekstra godsaker å låse opp for drevne spillere.

Pakken lanseres til alle tre plattformene du kan kjøpe originalspillet til, altså PC, Xbox 360 og PlayStation 3. Den kommer i løpet av vinteren, og prisen er foreløpig ikke satt.

Vår anmelder var svært begeistret for det opprinnelige Bad Company 2. Les vår anmeldelse for å finne ut hvorfor. Alternativt kan du lese om forrige gang DICE tok oss med til Vietnam.

Siste fra forsiden