Flotte premier for månedens leseromtale

Har du husket å levere ditt bidrag til månedens leseromtale i mai? Vi har to tøffe spill fra Ubisoft i premiesekken.

For mange er lesernes egne erfaringer svært nyttige i kjøpsprosessen, og det var derfor med glede vi endelig kunne lansere leseromtaler av spill i februar. Redaksjonen foretar en manuell vurdering av hver eneste erfaring som kommer inn, for å sørge for at de holder et akseptabelt nivå, og er til hjelp for andre.

Fra og med april gikk vi vekk fra tradisjonen om å kåre ukens leseromtale. I steden utvidet vi konseptet med solide premier én gang i måneden. Aprilvinneren stakk av med et valgfritt eksemplar av OutRun 2006: Coast to Coast, og denne måneden stiller Ubisoft opp med to spillperler: Hitman: Blood Money (valgfri plattfrom) og Heroes of Might and Magic V (PC).

Hvis du ønsker at din anmeldelse skal tas med i betrakningen når vi kårer den beste leseromtalen i mai, så må du levere inn teksten i løpet av dagen i dag. Du kan selvsagt skrive leseromtale av et hvilket som helst spill, så lenge du faktisk har testet det. Vinneren utlyses i egen artikkel her på Gamer.no før helgen.

Dere finner link til erfaringene i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. I tillegg havner alle de siste åtte lesererfaringene nederst i høyremenyen.

Lykke til!

Siste fra forsiden