Big Time Regal Gaming

Flytter til Kina for å spille Counter-Strike

Seriemester «truth» fikk et tilbud han ikke kunne takke nei til.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

DISSE SPILLER FOR BIG TIME REGAL GAMING

Vis mer

Erik Hansen «truth» Dyrnes
Kristjan «FejtZ» Allsaar
De tre kinesiske spillerne er ikke annonsert offentlig enda

Erik Hansen «truth» Dyrnes var med å vinne seriemesterskapet med laget i høst. 10. januar annonserte han at han hadde fått, og takket ja, til et tilbud fra en kinesisk klubb. Nå skal Dyrnes spille sammen med tre kinesiske spillere, og én fra Estland.

– Grunnen til at jeg gikk til et kinesisk lag var på grunn av at jeg og Kristjan «FejtZ» Allsaar hadde diskutert en stund om å spille sammen. Han hadde allerede fått tilbud fra kinesiske Big Time Regal Gaming, og satsingen virker veldig bra. De tre andre spillerne stammer fra kinesiske topplag så jeg har veldig trua på prosjektet, forteller Dyrnes til Gamer.no.

De tre kinesiske spillerne er ikke annonsert offentlig enda, men både Allsaar og Dyrnes vet hvem de er allerede. Han begrunner videre med at han tror hans nye lag vil komme lengre internasjonalt.

– Men jeg tok også avgjørelsen fordi jeg tror det er en større mulighet for å kvalifisere seg til store turneringer, siden konkurransen i den asiatiske regionen er mindre enn i Europa. Jeg vil vise hva jeg er god for på en større scene.

– Visste du om satsingen til Apeks før du takket ja til den kinesiske klubben? Fikk du også tilbud om å være med?

– Ja, sier Dyrnes kontant.

LES OGSÅ: «akez» tilbake til Kingpins

Flytter til Kina

Her spiller «truth» for Kingpins under finalene i Telenorligaen høsten 2018.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Han forteller også at planen er å flytte til Kina.

– For øyeblikket så ser det ut som at jeg flytter til Kina. Holder på å fikser visum og gjør alt klart, men det er ikke hundre prosent avgjort enda, avslutter Dyrnes.

Dyrnes sier at det er språket som blir den største utfordringen, men legger likevel til at alle føler seg komfortable på engelsk.

– Vi kommer til å kommunisere på engelsk. De tre kinesiske spillerne har erfaring med engelsk kommunikasjon fra tidligere prosjekter, avslører Dyrnes.

Les også
– Washed Up er fortiden, vi er fremtiden

Regjerende seriemester Kingpins ble kjøpt opp av ProUnite, og nylig omdøpt til Apeks. I denne avtalen ble det også kjent at laget skulle få lønn. Dyrnes er litt usikker på hvordan det går, men ønsker dem alt godt.

– Jeg er litt usikker på hvordan det går faktisk, siden jeg ikke vet hvem deres siste spiller blir. Jeg håper selvfølgelig de gjør det bra har, ingenting vondt å si om spillerne og klubben så håper på det beste for deres del, avslutter Dyrnes.

Han sier at om man ønsker å følge nordmannen så skal han oppdatere sine følgere på Twitter.

Siste fra forsiden