Guide

Streams fra Good Game-ligaen

Følg med når Rocket League-lagene runder av sesongen

Vi samler alle sendingene fra lagene i alle grener i siste serierunde.

Patrick Hanson/Good Game

Dette er siste runde Good Game-ligaen for mange av lagene som deltar. Niende runde er slutten av det ordinære seriespillet for alle grener — det er bare noen få avdelinger i lavere divisjoner som har ekstra kamper etter dette.

For de aller fleste vil sesongen bli avgjort denne uka, enten det betyr opp- eller nedrykk, gjennom kvalik-oppgjør eller direkte, en plass i sluttspillet og kanskje et sete på scenen under SpillExpo, eller kvalifisering til den nye Tippecupen.

Alle på banen denne uka, nå som det nye Counter-Strike 2 er på plass i ligaen, og PUBG-grenen er i full sving. Noen av lagene har allerede nådd enden av sesongen, så herfra og ut vil alle lagene måtte kjempe hard for å avslutte med stil.

Siste gruppe på sendeplanen er Rocket League-grenen, som spiller siste serierunde på torsdag kveld. Det som skal avgjøres blir avgjort nå, så det fortsetter å være dramatiske kamper for lagene.

Det er mange sendinger fra den store bredden i alle ligaens avdelinger og spill, for alle som ønsker å følge spenningen, og det er også mange streamere i miljøene som fortjener mer tid i rampelyset — de som gjør en uvurderlig innsatts for miljøene, og som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til, hele sesongen.

Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Den fulle lista av kommende og pågående stream-sendinger i alle turneringer på plattformen finner du på vår sendingsside. Vi prøver også å etablere et fast samlingspunkt for leserne å kunne finne sendingene fra så mange av Good Game-ligaens deltakere og lag som mulig.

Vi kommer til å følge opp med jevnlige oppdateringer om sendinger fra høsten i Good Game-ligaen, på kryss og tvers av divisjonene, nå som sesongen trapper ned, og ting blir klart for den store finalen.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, vi vil alltid vite hvilke sendinger dere ser mest fram til.

Send oss gjerne et tips, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.


Torsdagens kamper

— Rocket League
1. divisjon

Dette er siste runde for lagene, og selv om det er avgjort hvem som når sluttspillets semifinaler, så er det fremdeles viktige ting å spille om.

COR3 er dessverre utelukket fra sluttspillet for sesongen, men de er også trygge for nedrykk. Det samme kan ikke sies om Fact Revolution — Fact ligger ikke langt over DMG, så hvert poeng teller.

AW3 er fremdeles ubeseiret, så her spiller de nok mest om stoltheten, siden begge lag er kvalifisert til semifinalene.

DMG er trygg for direkte nedrykk, men må forsvare seg i kvalik-oppgjørene hvis de ikke klarer å lande en siste seier. Rotaryon er sikret sluttspillet - med tynneste margin - og kan forventes å bli en formidabel motstander.

Razzle står uten seier denne sesongen, og er dessverre garantert direkte nedrykk, men Senja er nok ikke motstanderen som vil la dem enkelt endre dette.


Ferdige kamper

Søndagens kamper

— League of Legends
1. divisjon

Volda håper nok å ta denne kampen, siden det blir deres siste sjanse til å sanke poeng og unngå nedrykk, men KAOS har vist seg et formidabelt lag denne sesongen. Tross en tung oppstart har de gått strakt fra seier til seier i fem runder, og er trygt kvalifisert til sluttspillet.

Lazy In Life har sikret plass i sluttspillet, men for Bitfix er denne kampen kritisk. Hvis de kan sikre seier her – uansett hvor snevert – vil de kunne klatre forbi ZPG på tabellen, og stjele innpass i sluttspillet.

 • DMG mot 22
  FERDIG — Søndag 29. oktober, 17:00

DMGs prestasjoner har allerede sikret dem direkte inngang til semifinalen, men for 22 er dette en kamp om overlevelse. De ligger an til å måtte forvare seg i nedrykkskvalik, men uten seier her vil direkte nedrykk fremdeles være mulig.

Kampen mellom Wilderness og Rich Gang blir kritisk for begge lag, ettersom dette ene oppgjøret bestemmer hvem som tar andreplassen på tabellen. Dette laget går rett til første semifinale i sluttspillet, mot DMG.

Vår legendariske League-caster, Julian "DogSledder" Nash, leder sendingen på Twitch-kanalen GamerNo, i dette siste store elite-oppgjøret før sluttspillet går i gang.

Mandagens kamper

— Counter-Strike
1. divisjon

Dette oppgjøret blir et av de viktigste i sesongen, siden det som avgjør hvem som tar den siste plassen i sluttspillets semifinaler. Metizport X og Static står nærmest likt på tabellen, så dette blir en «Vinner Takes All»-type kamp.

Mesteren selv, Leon «Landor» Karlsen, er på plass for å dekke kampen på Gamer's egen Twitch-kanal, GamerNo.

Dette blir nok et av oppgjørene fanskaren har ventet ivrigst på — en kamp mellom to mester-lag, og to av de største favorittene i ligaen. Denne kampen vil nok bli en forsmak på det vi kan forvente i det kommende sluttspillet.

Infurity og Center ligger begge i tabellens nedre halvdel, men Center er truet med nedrykk, dersom de ikke kan sikre noen siste poeng i denne kampen. Begge lag stiller med sine perspektiver, så det kan bli spennende å se kontrasten.

 • krisp mot Wizard
  FERDIG — Mandag 30. oktober, 18:00

Wizard er et av lagene som allerede er sikret plass i sluttspillet, så dette blir nok en røff match for krisp.

 • Bitfix mot VOID
  FERDIG — Mandag 30. oktober, 18:00

Bitfix ligger i midten av tabellen, og kjemper for å sikre posisjonen som gjenganger i førstedivisjon, men VOID har nok fremdeles et håp om å klore seg opp på tabellen og unngå direkte nedrykk til fordel for å forsvare seg i kvalik-oppgjøret.

3. divisjon

— PUBG: Battlegrounds
3. divisjon

PUBG-grenen i Good Game-ligaen er nå i gang, og miljøet er godt i gang med å streame kampene.

I et Battle Royal-spill er alle lagene i avdelingen i kamp samtidig på samme kart. Forskjellige streams kan likevel gi fokus på forskjellige lag, så vi vil prøve å samle dem her.

Tirsdagens kamper

— League of Legends
2. divisjon

Dette ligger an til å bli en stor kamp, siden Ascent og Mixlag er #3 og #2 på tabellen. Ascent kjemper også om å beholde plassen og dermed kunne utfordre 22 Gaming om en plass i 1. divisjon i høstens opprykkskvalik, eller miste denne plassen til det tidligere førstedivisjonslaget NTNUI.

3. divisjon

— Counter-Strike
2. divisjon

 • Foxed Gaming mot Vanir Folkvang
  Tirsdag 31. oktober, 19:00

Disse to er #1 og #2 på tabellen, og er begger sikret opprykk til neste sesong. Det de spiller om er derimot selve topp-plassen, og vinneren blir den endelige divisjonsvinneren, som får med seg 10 000 kroner i forbindelse med Tippecupen.

3. divisjon

4. divisjon

— PUBG: Battlegrounds
2. divisjon

PUBG-grenen i Good Game-ligaen er nå i gang, og miljøet er godt i gang med å streame kampene.

I et Battle Royal-spill er alle lagene i avdelingen i kamp samtidig på samme kart. Forskjellige streams kan likevel gi fokus på forskjellige lag, så vi vil prøve å samle dem her.

 • 2. divisjon
  Tirsdag 31. oktober, 19:00

Onsdagens kamper

— Overwatch
1. divisjon

Vernalis er nær å bli sendt i direkte nedrykk, men hvis de kan ta sesongens første seier i denne kampen, kan de vinne sjansen til å ihvertfall forsvare seg i kvalikoppgjøret. LIL har ikke hatt en strålende sesong, men er solid plantet i midten av 1. div.-tabellen – godt og vel trygg for nedrykk.

Nidaros er dessverre utelukket fra sluttspillet, så dette blir det siste møtet mellom disse to i denne sesongen. 5Stars på sin side er sikret plassen, men kjemper fremdeles om bedre posisjon i sluttspillets innledende runde.

Quick og funnyguys er begge sikret plass i sluttspillet, så dette blir nærmest en oppvarming for dette – men funnyguys har klart å gå ubeseiret gjennom sesongen, så å vinne denne kampen kan nok bli en fin fjær i hatten for dem begge.

 • NTNUI mot Team Toxicsm
  Onsdag 1. november, 20:00

NTNUI og Team Toxicsm er på delt sjuendeplass når de går inn i siste kamp, så dette oppgjøret bestemmer hvem som er trygg i 1. divisjon, og hvem som må risikere nedrykk.

3. divisjon

— PUBG: Battlegrounds
1. divisjon

PUBG-grenen i Good Game-ligaen er nå i gang, og mange av kampene vil streames. GamerNo-streamen dekker 1. divisjon fra et bredt perspektiv, ledet av caster-duoen Mark Power og Darren Gibson.

I et Battle Royal-spill er alle lagene i avdelingen i kamp samtidig på samme kart. Forskjellige streams kan likevel gi fokus på forskjellige lag, så vi vil prøve å samle dem her.

Siste fra forsiden