Football Manager 2020

Football Manager 2020 får miljøvennlig spilleske

Sparer 20 tonn med plast bare i år.

Når Football Manager 2020 lanseres i november, vil spillets fysiske utgaver leveres i miljøvennlige spillesker. Det kunne Sega og utvikler Sports Interactive avsløre denne uken.

Football Manager-utvikleren håper å starte en ny trend i spillbransjen.
Sega

I en video på YouTube – som du kan se over – viste spillsjef Miles Jacobson og Arsenal-spiller Héctor Bellerín stolt frem den nye esken, som består av 100 prosent resirkulert papp. Spillmanualen vil også lages av resirkulert materiale, mens plastfolien esken er pakket inn i også kan resirkuleres.

Dersom du av en eller annen grunn får lyst til å kaste spillet, ber Sega også om at du sender disken til dem fremfor at du kaster den i bøtta.

Sparer 20 tonn plast

Mens Jacobson erkjenner at dagens marked for PC-spill stort sett er digitalt, vil tiltaket fortsatt utgjøre en betydelig forskjell. Med de nye eskene kommer Football Manager-teamet til å spare 20 tonn med plast, og det for et spill som ifølge Jacobson er langt fra det største på markedet. Han håper nå at flere vil følge etter.

– For bransjefolk som ser på; dette er dyrere. Det er omtrent 30 prosent dyrere, men vi bryr oss ikke. [...] Vi er selvfølgelig ikke det største spillet i verden. Tenk hva som skjer om hvert spill, om hvert filmselskap, om hvert musikkselskap bytter til denne innpakningen. Hvor mye plast kommer vi til å spare i verden da?

Football Manager 2020 har enda ingen endelig slippdato, men kommer en gang i november.

Nå kan du prøve FIFA 20.
Fotballspillet har fått en demo på PC, PlayStation 4 og Xbox One »

Siste fra forsiden