Bli keiser av Frankrike

For de maktsyke

Neste Total War er straks klar for markedet.

I Total War-serien fra Creative Assembly har vi tidligere kjempet om kontroll over blant annet Romerriket og Amerika i kolonitiden, og i neste tittel får vi prøve oss på Europa og Nord-Afrika på 1800-tallet i rollen som den lille og ambisiøse franskmannen Napoleon Bonaparte.

Keiseren selv

Utgiver Sega har nå spikret slippdato for spillet, og fra 26. februar kan sofageneraler lede Frankrike til storhet eller ruin. Hvis du ikke har lyst til å hjelpe den franske gnomen kan du istedet spille som en av hans rivaler. Som vanlig i denne sjangeren er det opp til deg om du følger historiens gang eller omskriver den.

Napoleon: Total War skal visstnok være en mer personlig og historiedrevet utgivelse enn de tidligere Total War-spillene. Vi følger Napoleon og rivalene gjennom tre kampanjer lagt til forskjellige perioder av hans styre. Vi får blant annet kjempe i Egypt, bli med på den katastrofale invasjonen av Russland og selvsagt det endelige slaget ved Waterloo.

Spillet byr på alle de systemene vi kjenner fra Empire: Total War, som slag på sjø og land i vakker 3D og et omfattende diplomatisystem, men alt sammen skal ha fått seg en liten finpuss ifølge Creative Assembly.

Siste fra forsiden