Nye detaljer om Bioshock-flerspiller

Før fallet

Digital Extremes har fått jobben med å utvikle flerspillerdelen.

Det har tidligere blitt offentliggjort at oppfølgeren til actionrollespillet Bioshock får en flerspillerdel, men hittil har det blitt sagt veldig lite om hvordan den kommer til å fungere. Nå har utgiver 2K Games lettet litt på sløret og avslørt de første konkrete detaljene om den nye spillmodusen.

Mens enspillerdelen utvikles av 2K Maine har Digital Extremes fått ansvaret for flerspillermodusen. De har tidligere jobbet med Epics Unreal-serie, og stod også for Playstation 3-utgaven av det første Bioshock.

Historien i Bioshock 2 foregår etter begivenhetene i originalspillet, men flerspillermodusen foregår før det første spillet, og vi får besøke undervannsbyen Rapture før den ble den fallferdige ruinene vi kjenner fra Bioshock. Hver spiller får rollen som en forsøkskanin for selskapet Sinclair Solutions, som utvikler genetiske modifikasjoner.

Spillerne må kjempe seg gjennom Rapture når byen begynner å falle sammen, og vi loves et gjensyn med flere steder fra Bioshock i renere og ryddigere form enn vi kjenner dem.

Det blir mulig å modifisere og spesialisere spillfigurer ved å tjene erfaringspoeng som kan brukes til å låse opp nye våpen og genetiske modifikasjoner. Det er ikke kunngjort om flerspillermodusen blir en samarbeidsmodus, spiller-mot-spiller eller begge deler.

BioShock 2 slippes en gang i løpet av høsten.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden