Skyting i den tredje dimensjon

Førstemann ut

Attack of the Movies 3D er det første Wii-spillet med 3D-effekter.

Majesco skal utgi et nytt Wii-skytespill fra det ferske utviklerstudioet Panic Button. Prosjektet har fått navnet Attack of the Movies 3D, og det spesielle med akkurat dette spillet er at de blir det første på konsollen som benytter 3D-effekter, altså bruken av 3D-briller for å skape illusjonen av at ting har dybde.

Utover denne gimmicken er Attack of the Movies 3D et skytespill hvor du og opptil tre andre kan spille gjennom seks brett basert på velkjente filmklisjeer. Du får blant annet kjempe mot romvesener, skyte zombier og delta i en motstandsbevegelse mot menneskeforaktende maskiner. Disse har vel også for lengst rukket å bli spillklisjeer.

Den nøyaktige sjangeren er ikke spesifisert i pressemeldingen, men det ser ut til å dreie seg om en såkalt «rail shooter», et førstepersonskytespill hvor du ikke styrer spillfigurens bevegelser, men kun kontrollerer siktet.

Attack of the Movies 3D skal slippes en gang i løpet av våren. Sammen med spillet får du fire 3D-briller.

Bildet i saken er et illustrasjonsbilde som ikke er koblet til dette produktet. Vi har foreløpig ikke fått noen offisielle bilder.

Siste fra forsiden