Førsteperson i Fight Night 3 for PS3

EA har fortalt litt om de nye funksjonene i Fight Night Round 3 for PlayStation 3.

Fight Night Round 3 er som kjent på vei til Sonys kommende storkonsoll. Spillet fikk en svært god mottakelse på Xbox 360, og PS3-versjonen bygger videre på det vellykkede gameplayet vi opplevde på Microsofts konsoll.

Bilde fra Xbox 360-versjonen

Nå har Electronic Arts fortalt litt om PlayStation 3-versjonen, som kommer med et eksklusivt "get in the ring"-modus. Her vil du se handlingen fra synspunktet til bokseren din, slik at du får et mye mer personlig bilde av motstanderen din mens han banker deg blå og grønn.

De som har testet spillet på Xbox 360 vet at detaljnivået på bokserne er temmelig høyt, og den nye førstepersons synsvinkelen vil utvilsomt fremheve de heftige ansiktsmodellene (og skadene disse påføres under en tung boksekamp).

I Fight Night Round 3 kan du jobbe den knallharde veien mot målet om å bli en bokselegende. Du kan trene på å slåss som kjente boksere, eller spesialtilpasse din egen og helt unike boksestil. Når du føler deg klar, kan du gå til kamp mot kjente storheter som De La Hoya, Ward, Gatti, Joe Frazier, Bernard Hopkins og Roy Jones Jr.

Total slagkontroll og refleksblokkering er tilbake, og blant nyhetene finner vi "super punch" – et kritisk slag som slår luften ut av de fleste, men som også skaper problemer for deg selv hvis du bommer. Mer info om Fight Night Round 3 finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden