Fortnite Battle Royale inviterer til snikskytterfest

Flerspillerskyteren har fått en ny midlertidig modus.

Epic Games/YouTube

Siden lanseringen av Fortnite Battle Royale i fjor har Epic Games stadig puslet med nye måter å friske opp opplevelsen. Like før jul fikk spillere prøve seg på kamper med to lag på 50 spillere i et par dager, og nå har utvikleren lansert nok en midlertidig spillmodus.

Fortnite Battle Royale introduserer stadig nye spillmoduser.
Epic Games

Sniper Shootout er, som navnet tilsier, en snikskytterfokusert modus som åpner for en litt annen måte å spille på. I modusen får man kun tilgang på langdistanserifler, samt revolvere for nærkamp. Ved siden av spillets resterende våpen er også granater fjernet, mens andre gjenstander som førstehjelp og ressurser for å bygge får bli.

Modusen kan spilles på samtlige plattformer, men er kun tilgjengelig frem til 2. februar.

Populært skytespill

Med denne og enda flere moduser i fremtiden ser Epic ut til å ville bygge videre på Fortnite-suksessen fra 2017. Skytespillet fikk opprinnelig en rolig start, men etter lanseringen av Battle Royale-delen har populariteten skutt til værs.

For et par uker siden kunngjorde utvikleren at spillerbasen har nådd svimlende 40 millioner, fordelt på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Til sammenligning hadde hovedkonkurrenten Playerunknown's Battlegrounds rundt 30 millioner på samme tidspunkt, men det er verdt å nevne at Fortnite Battle Royale er gratis mens PUBG koster 260 kroner.

I takt med veksten får spillet også jevnlige oppdateringer, og nylig kom en stor overhaling av spillbrettet. Du kan lese mer om de ulike endringene her.

Ikke alt går som smurt for Epic Games.
Studioet legger ned MOBA-spillet Paragon »

Siste fra forsiden