Fortnite - bygging

Fortnite-bygging er tilbake

Zero Build-modusen blir også værende.

Epic Games

Etter to uker uten bygging i Fortnite har Epic Games skrudd på funksjonen igjen.

I spillets vanlige battle royale-moduser kan du igjen unngå skuddvekslinger ved å snekre sammen skyskrapere på slagmarken. Her har spillere også ikke noe Overshield – tilleggsskjoldet som ble introdusert i stedet for bygging.

De som har satt pris på Fortnite uten bygging kan alternativt fortsette med dette. Zero Build-modusen blir værende, akkurat som tidligere rykter antydet.

Fjerning av byggingen i Fortnite – en sentral del av opplevelsen siden 2017 – har vært en omdiskutert endring, og fans har brukt de siste to ukene på å krangle i sosiale medier om spillet er best med eller uten bygging.

Alt oppstyret har ført til fornyet popularitet for Fortnite, og både nye og gamle spillere har kommet til. I skrivende stund spillet også det mest sette på Twitch, med over en halv million seere. Til sammenligning er Grand Theft Auto V neste spill på listen, med 180 000 seere.

I andre nyheter har Epic rundet av innsamlingsaksjonen for Ukraina. Til sammen fikk utvikleren inn 1,25 milliarder kroner, som nå skal fordeles mellom Direct Relief, UNICEF, Verdens matvareprogram og FNs høykommissær for flyktninger.

LES OGSÅ: Halo har satt seerrekord for Paramount+ »

Siste fra forsiden