Telialigaen - Rocket League

– Forventer å vinne kampen med ganske god margin

Vilay kan sikre Rocket League-sluttspill i kveldens kamp mot Bitfix.

Playwell

Med to runder igjen av høstens Rocket League-sesong i Telialigaen er tre lag allerede sikret sluttspill. Major, Nordavind og AW3 har sine billetter, og i kveldens kamp mot Bitfix kan Vilay stikke av med den fjerde og siste sluttspillplassen.

Riktignok er Vilay avhengig av både seier i sin kamp og poengtap for Razzle Dazzlers, som møter regjerende mester AW3, for å garantere plassen. Sistnevnte kan Anker Alexander «Painyyy» Bugge og kompani gjøre fint lite med, men Vilay-spilleren regner i hvert fall med å gjøre sin del av jobben.

– Vi forventer å vinne kampen med ganske god margin. VI har spilt ganske bra sammen nå de siste ukene, og vi kommer til å kjøre på like hardt til sesongen er over, forteller Bugge til Gamer.no.

Du kan se Bitfix mot Vilay fra klokken 21:00 på torsdag 4. november. Kampen sendes direkte på Twitch-kanalen til RLNorway.

– Normalt sett hadde det nok vært en del press

Gjennom syv kamper i inneværende Telialiga-sesong har det blitt mye opp og ned for Vilay. En overbevisende seier over Razzle og uavgjort mot AW3 bidro imidlertid til å sende gutta mot toppen av tabellen.

DISSE SPILLER FOR VILAY

Vis mer

sj Anker Alexander «Painyyy» Bugge
dk Joakim «Creamyy» Scheelhardt
sj Adrian «Forze» Gårud

VILAYS SISTE RESULTATER

🟢🟢🔴🟢🟡

Nå snuser trioen på sluttspill i sin første Rocket League-sesong sammen, men «Painyyy» lar seg ikke skremme av den grunn.

– Normalt sett hadde det nok ligget en del press, men jeg føler at vi skal nok ha ganske god kontroll på å skaffe i hvert fall de tre poengene som trengs for sluttspill.

Razzle mot AW3 spilles allerede klokken 20:00 torsdag kveld. Dermed kommer Vilay til å vite akkurat hva som trengs når de inntar arenaen mot Bitfix. Skulle det mot formodning bli seier for Razzle spøker det imidlertid for «Painyyy» og gjengen, og da blir den siste sluttspillplassen først avgjort neste uke.

LES OGSÅ: Slik tror vi Rocket League-sesongen ender »

– Har ikke gått helt etter planen

Rocket League.
Psyonix

For Bitfix har Rocket League-høsten blitt en tung affære. 1. divisjonsplassen klubben kjøpte seg før sesongen har så langt resultert i kun ett poeng, og endringer i lagoppstillingen underveis har ikke gjort ting enklere.

Les også
Nordmann videre i tidenes største Counter-Strike turnering

DISSE SPILLER FOR BITFIX

Vis mer

no Brage «bruhkay» Austmo
no John Nikolai «Neko» Johansen-Knapstad
no «Kortvedt»

BITFIX' SISTE RESULTATER

🔴🟡🔴🔴🔴

– Sesongen har ikke helt gått etter planen. Vi har på en måte mistet en spiller, fordi han ikke har lyst til å spille, forklarer Brage «bruhkay» Austmo.

Med to kamper igjen ser det ut til at Bitfix skal slite med å unngå direkte nedrykk. Det finnes fortsatt et lite håp, men gutta har tilsynelatende ikke lagt ned altfor store forberedelser foran skjebnekampen mot Vilay.

– Vi har egentlig ikke noen plan for torsdagen. Får bare gjøre vårt beste, og så får vi se hvordan det går, melder Austmo.

De rike blir rikere

Ellers byr den åttende runden på flere muligheter for topplagene til å sanke flere poeng. Nordavind skal være sterkere enn Rotaryon, mens Major bør beholde tabelltoppen gjennom sitt møte med Playwell.

Razzle mot AW3 kan bli spennende, ettersom man aldri helt vet hvor man har førstnevnte, men AW3 skal nok ha et lite overtak. Siste kampen står mellom Fact og Domino, der Fact kan snike seg opp fra kvalikplass dersom de plukker tre poeng.

Du kan se et utvalg fra rundens kamper direkte på Twitch-kanalen til RLNorway. Sendingen starter 19:00 torsdag kveld.

Slik ser tabellen ut etter syv Rocket League-runder i Telialigaen.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden