Forza Horizon 3 drar til Australia

Kappkjør «down under» i september.

Få ble vel veldig overrasket da Microsoft viste fra et nytt Forza-spill under kveldens E3-konferanse. En trailer ser du over.

Siden et nytt spill i Forza Motorsports-serien ble lansert i fjor, får vi et nytt Horizon-spill i år. I Forza Horizon 3 skal vi kappkjøre i Australia.

Områdene i Forza Horizon 3 blir varierte.
Skjermdump fra Youtube.

Sømløs kryssplattform

Å kjøre med venner skal være sømløst mellom Xbox One og Windows 10.
Skjermdump fra Youtube.

Forza Horizon 3 kommer eksklusivt til Xbox One og Windows 10 27. september i år. Microsoft jobber med å fjerne skillene mellom konsollen sin og operativsystemet sitt, og i Forza Horizon kan du sømløst kappkjøre mot konsoll-vennene dine selv om du spiller på PC.

Juhuuuu!!!
Skjermdump fra Youtube.

På scenen i Los Angeles hadde Microsoft plassert én spiller på Xbox One, én på den nylig annonserte Xbox One Slim, én på PC med en Xbox-kontroll og én på PC med ratt og pedaler. Alle startet med å kjøre på hvert sitt sted i Australia, på landevei, grusvei og i skogen. Med et tastetrykk ble spillerne invitert til å spille sammen, og de ble raskt transportert til samme sted og kunne kappkjøre mot hverandre.

– Dette er den største, mest varierte og morsomste verdenen vi har skapt noen gang, fortalte kreativ regissør i Turn 10 studios, Ralph Fulton fra scenen. Han passet også på å nevne at spillserien aldri har hatt flere biler enn i årets utgave.

Forza Horizon 3 kommer til Xbox One og Windows 10 den 27. september.

Les alle våre nyhetssaker fra E3 2016 »​

Siste fra forsiden