Fotball-VM begynner i april

Til sommeren er det fotball-VM, og det betyr at vi kan se frem til en ny utgave av FIFA World Cup.

Til sommeren går fotball-VM av stabelen i Tyskland, og det markeres selvfølgelig med et nytt FIFA-spill. Spillet slippes på alle plattformer i april, i forkant av den virkelige turneringen som starter i juni. Denne gangen loves vi en autentisk gjengivelse av alle aspekter ved turneringen, inkludert imponerende spilleranimasjoner, offisielle stadioner og omfattende flerspillermuligheter.

Norge kom kanskje ikke til VM denne gangen, men vi er etter alt å dømme likevel med i 2006 FIFA World Cup, som det nye spillet heter. Her får vi nemlig muligheten til å velge mellom 127 landslag, som vi kan prøve å lede fra kvalifikasjonsrundene til å vinne verdensmesterskapet. Kampene foregår på stadionanlegg fra de innledende rundene og de 12 offisielle stadionene i selve mesterskapet.

Ellers loves vi nye og bedre spilleranimasjoner (og likheten til nærmere 100 av fotballens superstjerner). EA forteller også at de har fanget spillernes spillestiler og individuelle særegenheter. Spillet kommer også med flerspiller for opp til åtte spillere, en mengde opplåsbare elementer (som legendariske spillere og eksklusive drakter).

2006 FIFA World Cup er utviklet av EA Canada i Vancouver og er planlagt utgitt for PlayStation 2, Xbox, Xbox 360, GameCube, DS, Game Boy Advance, PSP, PC og mobiltelefon.

Siste fra forsiden