CNB e-Sports Club

Fotballegenden Ronaldo investerer i brasiliansk e-sport

Går inn i brasilianske CNB med to profiler fra det brasilianske pokermiljøet.

Fotos GOVBA/Mateus Pereira/Secom/CC BY 2.0

E-sport har opplevd en massiv vekst verden rundt de siste årene. I Danmark har F.C. København gått inn i e-sporten med full kraft, og også her til lands har investorer spyttet inn flere millioner kroner. Tradisjonelle idrettslag har fått øynene opp for e-sport, og det samme gjelder enkeltindivider innenfor den tradisjonelle idretten.

Nylig kunne nelig Dot Esports meddele at den brasilianske fotballegendenden Ronaldo Luis Nazário de Lima har gått inn med investeringer i brasiliansk e-sport, nærmere bestemt organisasjonen CNB e-Sports Club.

Trioen sitter med 50 prosent av eierskapet

Med seg inn i CNB har Ronaldo den brasilianske pokerspilleren André Akkari, og lederen av den brasilianske pokerserien, Igor Trafane Federal. Sammen har denne trioen sikret seg 50 prosent av CNBs eierskap. Nyhetsportalen myCNB, som forøvrig er eid av samme selskap som CNB er, meldte at det var Akkari som var den drivende kraften for investeringen.

Nest best i brasiliansk League of Legends

CNBs største prestasjon i nyere tid er en andreplass fra høstsesongen, 2016 i CBLoL - den brasilianske League of Legends-serien. Laget havnet bak INTZ, som forøvrig var med i verdensmesterskapet i League of Legends. CBN overrasket likevel mange, og var godt fornøyde med sesongen, etter en dårlig vårsesong, hvor de havnet på nedre del av tabellen.

Siste fra forsiden