Armored Core 5 kunngjort

Fra giganter til kaos

From Software jobber med et nytt robotspill.

Armored Core-serien er blanding av action og simulering som startet på den første PlayStation-konsollen i 1997. Gjennom hele serien ikler du deg rollen som pilot av en diger kamprobot, som sysler med blant annet arenakamp og kriging på vegne av globale industrikonsern. Serien byr også på muligheten til å sette sammen dine egne roboter.

Bilde fra Armored Core: for Answer

Forrige tittel som nådde Europa var Armored Core: for Answer i 2008, og nå melder Kotaku at et nytt Armored Core er under utvikling. Det har fått navnet Armored Core 5 og skal slippes i Japan i løpet av året. Mesteparten av serien er utgitt her til lands tidligere, så vi får nok også dette med tiden.

Mens for Answer bød på store slag mot titaniske motstandere skal Armored Core 5 fokusere på kjappe kamper mellom massevis av mindre roboter. Størrelsen på robotene dine i spillet har dermed blitt redusert fra ti til fem meter. Utover dette loves det dramatiske historiedrevne oppdrag og mer detaljer i omgivelsene hvor kampene foregår.

Som resten av serien utvikles Armored Core 5 av japanske From Software, som ellers har en svært variert merittliste. Deres seneste bragder er nostalgitrippen 3D Dot Game Heroes og brutale Demon's Souls.

Siste fra forsiden