Rapper vil lage Saints Row-film

Fra skallejakt til film

50 Cent er interessert i filmrettighetene til gangsterspillet Saints Row.

Rapperen 50 Cent er hovedpersonene i det ferske actionspillet 50 Cent: Blood on the Sand, og i anledning den amerikanske lanseringen holdt han en pressekonferanse med diverse spillmedier. Ifølge Gamespot avslørte rapperen at han jobbet med å lage en film basert på THQs gangsterspill Saints Row:

– Gjennom mitt samarbeid med THQ planlegger jeg å utvikle Saints Row til et manus og så et filmprosjekt. Jeg skaffer meg rettighetene til det nå, og jeg kommer til å jobbe med det før jeg eventuelt lager film av mine egne spill.

Saints Row-spillene er åpne actionspill hvor du påtar deg rollen som gangster og gjengleder, for så å nedkjempe alle som kommer i veien for deg og dine kriminelle ambisjoner. Serien preges av en langt mer humoristisk tone enn de nyere Grand Theft Auto-spillene, selv om disse er den viktigste inspirasjonskilden for serien.

Verken THQ eller noe filmstudio har foreløpig kommet med en kunngjøring av prosjektet. THQ står for øvrig for utgivelsen av 50 Cent: Blood on the Sand, som forhåpentligvis vil vise seg å være et bedre spill enn kritikerslaktet 50 Cent: Bulletproof.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden