Konami og Def Jam forener krefter

Fra skalleknusing til sang og dans

Japanerne skal utgi Def Jam Rapstar til høsten.

Det amerikanske plateselskapet Def Jam har samarbeidet med flere utviklere for å lage spill om sine artister og deres musikk. Tidligere har vi blant annet fått det svært underholdende slåssespillet Def Jam: Fight for New York hvor man kunne knuse trynet til rappere man ikke likte.

Neste spill Def Jam har satt navnet sitt på kommer dessverre ikke til å inneholde like mye tryneknusing. Spillet er Def Jam Rapstar, som ble offentliggjort på fjorårets Gamescom. Det har nå fått en utgiver i japanske Konami og skal ligge i butikkhyllene i løpet av høsten.

Def Jam Rapstar er et musikkspill i samme gate som populære SingStar. Du får med en mikrofon og skal ape etter mer eller mindre kjente rappere. Over førti låter fra forskjellige artister er inkludert, inkludert greier fra Wu Tang Clan, Dr. Dree og 50 Cent. Den europeiske utgaven av spillet skal visstnok inneholde låter fra europeiske hip-hop-grupper, men foreløpig er det ikke oppgitt hvem som får være med.

I tillegg til rapkaraoke kan du også prøve dine egne tekster. Diverse hip-hop-produsenter har levert materiale uten tekst til spillet, og du kan prøve å rappe til dette mens du filmer deg selv. Djerve spillere kan også laste opp resultatet på nettet. Lokal ydmykelse får du ved å utfordre en kompis til rapduell i stua.

Def Jam Rapstar skal slippes på Wii, Xbox 360 og PlayStation 3. Muligheten til å filme deg selv er antagelig ikke inkludert i Wii-utgaven, da denne plattformen mangler offisielt kameratilbehør.

Siste fra forsiden