Muramasa i november

Fra skaperne av Odin Sphere

Det svært vakre actionspillet har fått slippdato.

I fjor gjorde Japanske Vanillaware seg bemerket med actionrollespillet Odin Sphere. Trass i enkelte problemer med selve spillbarheten ble det rost for sin nydelige musikk og slående 2D-grafikk. Muramasa: The Demon Blade er det ferskeste spillet fra Vanillaware, og som sin forgjenger byr det på håndtegnet grafikk og action krydret med rollespillelementer.

Samurai i vinterland

Spillet har vært ute i Statene en stund, og nå har Rising Star Games kunngjort den europeiske slippdatoen. 13. november kommer Muramasa til vår del av verden, og det er eksklusivt til Wii.

Muramasa handler om to forskjellige personer som av ulike grunner ender opp med å hogge seg gjennom det gamle Japan. Den ene er ninjaen Kisuke, en ung mann på rømmen etter å ha begått en forbrytelse han ikke lengre husker. Den andre er Momohime, en prinsesse som er besatt av ånden til sverdsvingeren Jinkuro Izuna.

Hver av de to må kjempe seg gjennom horder av mytologiske uhyrer og menneskelige krigere. Mens Odin Sphere var inspirert av vestlige myter og eventyr, er Muramasa naturlig nok basert på japanske sagn og legender. Også den grafiske stilen bærer preg av inspirasjonskildene.

Spillet lar deg velge mellom flere ulike oppsett. Du kan spille med enten Wiimoten, Classic-kontrollen, eller GameCube-kontrollen. I tillegg kan du stile inn spillet å fokusere mer på karakterbygging som i rollespill, eller fingerferdigheter som i actionspill.

Siste fra forsiden