Anmeldelse

Freeloader

Nintendo er kjent for å la spillere i Europa vente. Internett er en naturlig del av hverdagen, og vi leser om storspillene i årevis før de blir sluppet. Import av en amerikansk maskin har vært eneste utvei for de utålmodige. Nå er et annet svært billig alternativ her: FreeLoader, som gjør kuben sonefri.

Side 1
Side 2

Fremgangsmåte
FreeLoader er rett og slett en liten CD på størrelse med et vanlig GC-spill, som du putter inn i maskinen. Det hele er såre enkelt, det er bare å putte inn discen og starte maskinen på vanlig måte. Da vil du se dette bildet:


Da er det bare å åpne lokket, putte inn spillet du ønsker å spille, og lukke lokket igjen så er du i gang!


Vanligvis oppdager FreeLoader regionen på de fleste spill, men hvis du skulle ha noen problemer så kan du holde inne ”Z”-knappen når du er inne på FreeLoader-menyen og du vil se dette bildet:

Velg regionen på det spillet du ønsker å spille. Når regionens flagg kommer opp er det bare å åpne lokket, bytte discer og så sette i gang. Hvis dette heller ikke skulle fungere så kan du gå inn på menyen til kuben for deretter å sette inn FreeLoader og starte det fra "Game Play"-menyen.

Det eneste argumentet jeg kan komme på som kan hindre deg i å kjøpe FreeLoader er at Action Replay nå er sluppet. Action Replay er også kjent som jukserens beste venn. Den inneholder teknologien til FreeLoader i tillegg til at den lar deg jukse og trikse med de aller fleste spill. Du kan for eksempel spille et nytt område i Zelda som antageligvis er brukt for å teste spillet i startfasen av utviklingen, la Mario hoppe 100 meter opp i lufta på Super Mario Sunshine, og ellers jukse og trikse på alle tenkelige måter. På Play.com koster en FreeLoader i dag £12.99 ca. 150 norske kroner. Action replay ligger 5£ over FreeLoader, altså £17.99. Omregnet til norsk valuta, bli det omtrent 215 kroner, noe som dessverre ligger over den latterlig lave moms-grensen.

Konklusjon
FreeLoader er helt klart et flott produkt, som fungerer helt utmerket og er såre enkelt og bruke. Billig er det også. På Play.com kan du nå få FreeLoader til kun £12.99 inkludert frakt, altså ca. 150 kroner. Med 150 kroner kommer du også under den fryktede moms-grensen på 200. 150 kroner er det absolutt en pris verdt å betale for å kunne spille alle spill på din GC. Det er definetivt bedre enn å importere en amerikansk GC. FreeLoader gjør akkurat det samme til en 1/10 av prisen. For alle som er lei av å vente, eller vil spille noen av de merkverdige spillene som aldri blir sluppet i Europa, er det bare å gjøre som de sier i Elkjøp reklamen "Løp og kjøp!".

Sluttvurdering:

Total vurdering:

Les også
EA kunngjør FIFA Street

Kommentarer? Diskuter artikkelen i forumet eller på vår IRC-kanal

Relaterte linker:

Side 1
Side 2

Siste fra forsiden