Sam & Max på Xbox Live

Frilanspolitiet på boks

Det utradisjonelle detektivparet dukker opp på nok et format.

Politihunden Sam og hans smått psykotiske kompanjong Max gjenoppstod for et par år siden hos Telltale Games, etter lang tids fravær fra spillmediet. To sesonger med korte eventyrspill er allerede tilgjengelig på PC, og duoen har også gjort sitt inntog på Wii.

Når får også Xbox 360-eiere med nettoppkobling glede av deres sprø eventyr. En gang i løpet av året lanseres nemlig begge sesongene på Xbox Live Arcade, men noen nøyaktig slippdato er foreløpig ikke oppgitt.

Den første sesongen har blitt omdøpt Sam & Max: Save the World, og følger Sam og Max gjennom seks episoder hvor de blant annet må bekjempe en gal TV-vertinne, vinne presidentvalget i USA og utforske en digital verden basert på gamle spill. Andre sesong er på fem episoder og får tittelen. Sam & Max: Beyond Time and Space. Her må den onde guddommen Julenissen til pers, og duoen tar også en tur til det helvete.

Begge sesongene byr på tradisjonelle pek-og-klikk oppgaver og massevis av den gode humoren vi assosierer med frilanspolitiet.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden