Trine med gratis innhold

Frozenbyte takker kundene

Lekre Trine har fått nytt innhold, som en takk til kjøperne.

Trine er et spennende hjernetrim/plattformspill med svært lekker grafikk. Her kontrollerer du en tyv, en ridder og en trollmann som alle har havnet i samme kropp, og for å komme deg gjennom spillets mange nivåer må du bruke egenskapene deres fornuftig.

Flott grafikk i Trine.

Spillet ble utviklet av finske Frozenbyte, som nå har bestemt seg for å takke kundene sine ved å gi ut et gratis nivå. Dette heter Path to New Dawn, og utviklerne beskriver det som et unikt nivå med ny grafikk og utfordrende gameplay.

Her må du samle ti spesielle gjenstander, og mens det skal være en overkommelig jobb på de lavere vanskelighetsgradene loves veteranene en hard nøtt å knekke hvis de skrur vanskelighetsgraden opp. Du må ha fullført spillet for å i det hele tatt kunne starte på det nye nivået.

Sammen med det nye nivået har spillet fått et midlertidig priskutt på 75% hvis du kjøper fra Steam. Uheldigvis ser det ut til å være usikkert om nivået lanseres på PSN (selv om utviklerne ønsker å lansere det der også).

Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet. Les også vår anmeldelse av Trine, om du lurer på om du bør gå til innkjøp.

Siste fra forsiden