Elden Ring

Fullførte Elden Ring på under 7 minutter

«Distortion2» lurte seg gjennom hele spillet på rekordtid.

Elden Ring er vanvittig stort, og den gjengse spiller må belage seg på å bruke flere titalls timer på å komme seg gjennom det storslåtte eventyret. Akkurat det betyr selvfølgelig ingen ting for «speedrunnere», som ganske utrolig har klart å fullføre hele greia på under 7 minutter.

Gamer.no advarer om sterk språkbruk. (Video: Distortion2)

Det var den velkjente Souls-spilleren «Distortion2» som først klarte bragden natt til tirsdag. Etter å først ha gjort unna spillet på 8 minutter og 56 sekunder tidligere på dagen, fulgte han opp med vanvittige 6:59 noen timer senere.

Du kan se hele økten i videovinduet øverst i artikkelen.

Rekorden ble satt i den såkalte «Any% Unrestricted»-kategorien, som betyr at absolutt alt av triks og fiksfakseri er lov. «Distortion2» benytter seg spesielt av en besynderlig feil i spillet, som skyter spillfiguren på tvers av spillkartet og lar han feie gjennom verdenen og forbi sjefsfiender.

Faktisk slår han aldri en eneste fiende med sverdet sitt, og fullfører økten ved å la seg selv bli drept. Og sånn blir man altså verdensrekordholder i Elden Ring.

Så får vi se hvor lenge rekorden står denne gangen. Ifølge «Distortion2» er det enda teknisk sett mulig å barbere bort omtrent ett minutt, men han er ikke sikker på om han kommer til å fortsette med akkurat denne kategorien.

LES VÅR ANMELDELSE: Elden Ring er et mesterverk »

Siste fra forsiden