Funcom - Dune

Funcoms neste Dune-prosjekt er et overlevelsesspill i en åpen verden

Se de første konsepttegningene fra spillet.

Funcom

Tilbake i 2019 kunngjorde Funcom at det hadde tre spill på vei basert på den klassiske science-fiction-serien Dune. Det første – Dune: Spice Wars – kom ut i early access i april, og nå vet vi litt mer om spill nummer to.

Funcom pusler med nytt Dune-spill.
Funcom

Via sine nettsider slapp den norske utvikleren de aller første detaljene om et «uannonsert flerspiller- og overlevelsesspill». Dette skal utvikles i samarbeid med Comanche-utvikler Nukklear Digital Minds.

Foreløpig er detaljene vage, da Funcom i første omgang kun er ute etter å ansette flere folk til å jobbe med spillet. Selskapet beskriver imidlertid opplegget som sitt hittil mest ambisiøse prosjekt.

Konseptkunst fra det kommende spillet.
Funcom

Sammen med utlysingen av flere stillinger slapp Funcom tre biter med konseptkunst fra spillet. Bildene, som vi har lagt ved her i artikkelen, viser diverse sandtematikk – et kjent syn på planeten Arrakis.

Dune: Spice Wars fikk for øvrig en solid early access-lansering. Vår egen Andreas Bjørnbekk beskrev spillet som et deilig og friskt strategipust, og roste flere av valgene som utvikler Shiro Games har tatt.

LES OGSÅ: Mer trøbbel for Prince of Persia: Sands of Time-nyversjonen »

Siste fra forsiden