Futuristisk Snake til PS3

Snakeball tar konseptet fra klassiske Snake og forvandler det til en ekstremsport. Spillet kommer til PlayStation Network denne sommeren.

Sony-bloggen Three Speech kom i går ettermiddag med de første detaljene om Snakeball, et Snake-inspirert ekstremsportsspill der hver spiller får kontroll over en futuristisk sveveslange. Handlingen foregår i lukkede arenaer, og målet er å plukke med seg så mange poeng som mulig, samtidig som man kjemper mot andre spillere (ved å slå dem med halen eller bruke en rekke fargerike våpen).

Snake med lekker grafikk

Snakeball kommer med tre spillmoduser. Det første av disse, Feed the Snake, er en variant av klassiske Snake, hvor slangen din blir lengre og lengre etter hvert som du plukker med deg poeng. I tillegg har vi Challenge Mode, hvor du må overleve automatiske forsvarssystemer, og Online Mode, hvor du kan kjempe mot opp til åtte andre spillere over nettet.

I følge Three Speech skal Snakeball lanseres til sommeren. Artikkelen deres inneholder også litt informasjon om nyversjonen av klassiske Super Stardust, som også skal lanseres til sommeren. Begge spillene er eksklusive for PlayStation Network.

Siste fra forsiden