Telialigaen - Playerunknown's Battlegrounds

GameFraym tilbake i føringen etter en kanondag i Telialigaen

Samtidig gikk Apeks på en kjempesmell.

PUBG Corp., Privat (Montasje: Gamer.no)

GameFraym ble den store kongen i tirsdagens nest siste PUBG-runde i Telialigaen. Laget virket nærmest ustoppelig på veien mot tre førsteplasser på fem kamper, og som Aleksander «TekkerZ» Handeland forteller kunne det fort blitt nok en seier.

– Jeg synes vi spilte bra i dag og gjør de rette valgene. Vi burde egentlig ha vunnet fire kamper i dag, men vi gjør tullefeil på slutten som gjør at vi taper. Vi tok oss sammen og vant de to siste og jeg vil si meg godt fornøyd med dagens poenghenting.

Med hele 82 poeng, den beste prestasjonen fra noe lag denne sesongen, rykket GameFraym rett opp på tabelltopp – mye hjulpet av en total kollaps fra Apeks.

Du kan se PUBG i Telialigaen på Twitch-kanalen til Gamer.no. Neste og siste serierunde spilles fra klokken 19:00 førstkommende tirsdag.

– Tror vi skal klare å hale i land seieren

GameFraym suste opp i ledelse og ligger nå 34 poeng foran Celestial.
Telialigaen.no

Kalasrunden til GameFraym kommer etter noen uker med blandede resultater for den regjerende mesteren. Som «TekkerZ» forteller til Gamer.no har det handlet om å spille mer konsentrert gjennom hver kamp, men han innrømmer også at PUBG-gudene var på deres side.

– Vi gjør færre feil tidlig i kampene og er mer skjerpa mot slutten. Jeg vil også si at vi var litt heldige noen av kampene, men jeg synes vi fortjener å få noen sirkler nå som Apeks og Celestial har lekt seg med sirklene i tre uker, sier Handeland med smil om munnen.

Nå venter Telialigaens aller første superuke i PUBG, med femten kamper spilt over tre dager. «TekkerZ» tror i utgangspunktet at det kan bli hakket for mange kamper, men tror han og lagkameratene skal sikre nok en seier.

– Tror Apeks kommer sterkere tilbake neste uke og mer forberedt, men jeg tror vi skal klare å hale i land seieren om vi fortsetter som i dag, Synes egentlig at det er litt for mange kamper, men det kommer jo til å bli ekstra spennende nå den siste uken, avslutter Handeland.

LES OGSÅ: To klare forhåndsfavoritter til PUBG-høsten i Telialigaen »

– Total kollaps

«Simsy» var ikke helt fornøyd sist uke. Tirsdag skulle det blir verre.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game

Mens GameFraym lekte seg i toppen ble det en helsvart dag for laget som ledet før tirsdagens kamper. Apeks fikk ingen ting til å stemme, og haltet over målstreken med kun 11 poeng og tredjeplass på tabellen – ett poeng bak Celestial.

Les også
Anmeldelse: Playerunknown's Battlegrounds

– Jeg vet ikke hva som gikk galt, for å være ærlig. De dagene her skjer, og det er jo helt klikk. Er nesten like godt gjort som å få 80 poeng, så jeg synes egentlig det skal hylles mer enn GameFraym sin dag, konstaterte Erik «Simsy» Gravrok da det hele var over.

Med en uke igjen til Telialigaen skal avgjøres har gutta dermed en jobb å gjøre for å få rettet opp skuta. Ifølge «Simsy» handler det om justeringer både i og utenfor spillet, og som Apeks-spilleren påpeker er det enda fullt mulig å hente inn GameFrayms forsprang på 35 poeng.

– Man glemmer ikke sånn her. Man tar grep. Det er små interne greier som egentlig er gitt – både i og utenfor spillet. Det er total kollaps og veldig mange er misfornøyde, men det blir jo ekstra spennende, legger Gravrok til.

Avslutningen på PUBG-sesongen skjer neste uke, med 15 kamper spilt over tre dager. Det hele starter tirsdag 24. november klokken 19:00, og du kan følge runden direkte på Twitch-kanalen til Gamer.no.

Slik ser tabellen ut etter sjette PUBG-runde i Telialigaen.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden