Spillvert Open

Gamer.no inviterer til sommerturnering for bredden

Gavekort fra Spillvert.no til de tre beste Counter-Strike-lagene.

Mens deltakerne venter på høstsesongen av Telenorligaen, setter Gamer.no og Spillvert.no opp en nettbasert turnering i Counter-Strike: Global Offensive forbeholdt bredden i det norske miljøet.

Spillvert Open er et tilbud til alle lag som ikke skal spille i 1. divisjon eller 2. divisjon etter sommeren, men som ønsker å måle krefter mot hverandre for moro skyld – eller som en oppvarming til seriespillet. Det er plass til 128 lag i turneringen.

Årsaken til at de to beste divisjonene holdes utenfor denne sommerturnering forklares slik:

– Klubbene i 1. divisjon har allerede store premier å spille om ved å være i toppen, mens lagene i 2. divisjon ville vært for gode til å skape en jevn og morsom turnering for resten av miljøet i Norge, sier Stein Wilmann, e-sportansvarlig på Gamer.no.

Det er ikke et krav at laget ditt deltar i Telenorligaen for å bli med i Spillvert Open, men Gamer.no seeder lagene basert på resultatene i vårsesongen av Telenorligaen. Det betyr at lag i 3. divisjon møter den antatt enkleste motstanden i første runde. Lag som ikke har deltatt i Telenorligaen blir dårligst seedet.

Meld på ditt lag her »

Det hele starter søndag 31. mai klokken 13:00, og fortsetter frem til klokken 22:00 samme dag. Turneringen gjenopptas en uke senere, søndag 7. juni klokken 13:00. Flere detaljer om påmeldingsfrist, regler og praktisk informasjon finnes på turneringssiden.

Gavekort på 1500 kroner til vinnerne

I premiepotten ligger tre gavekort på tilsammen 3000 kroner fra Spillvert.no. Disse fordeler seg slik:

1. premie: Ett gavekort på 1500 kroner
2. premie: Ett gavekort på 1000 kroner
3. premie: Ett gavekort på 500 kroner

Spillvert.no leier ut spillservere for en rekke populære spill, inkludert Minecraft, Counter-Strike: Global Offensive, Rust, Reign of Kings og Team Fortress 2. Førstepremien sikrer nesten ett år med serverdrift for de fleste spill, men gavekortet kan brukes slik man selv ønsker.

Vil du delta, men mangler lag? Prøv vår vårt Spillermarked:
Over 72 lag leter etter spillere, mens 236 spillere leter etter en klubb »

Ligastart i august

Høstsesongen av Telenorligaen starter i slutten av august, og påmeldingen for lavere divisjoner åpner i juli. Lagene og spillerne som er klare for 1. divisjon skal kjempe om totalt 245 000 kroner i premieverdi fordelt på spillene Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, StarCraft II og Hearthstone.

Les også
FIFA-turneringen for studenter sparkes i gang torsdag kveld

Siste fra forsiden