Games Convention avvikles

Hard konkurranse i Tyskland

Europas største spillmesse er historie i Leipzig.

Etter årevis med vekst og suksess siden oppstarten i 2002 blir det ingen Games Convention i Leipzig i 2009. Mektige krefter, hovedsaklig utviklere og utgivere, hadde nemlig fått nok av den østtyske byen.

– På grunn av den nye situasjonen med tanke på konkurranse i det tyske messemarkedet, dropper vi Games Convention fra 2009-kalenderen, sier Leipziger Messe i en pressemelding.

Messen erstattes av Gamescom, som vil arrangeres i Köln 19.-23. august. Mye av grunnen til at messen flyttes er på grunn av bedre infrastruktur, flymuligheter og flere hotellplasser i Köln.

Gamer.no har selv deltatt på Games Convention de siste årene, og vi kan skrive under på at det ikke alltid har vært like lettvint å bo og ferdes rundt i Leipzig.

En mindre messe, Games Convention Online, vil imidlertid finne sted i Leipzig i månedsskiftet juli/august. Her vil fokuset være på nettleserbaserte spill.

Vi har imidlertid som mål å komme oss til Gamescom, så det er bare å forvente en bred dekning av Köln-messen fra oss i Gamer.no.

Siste fra forsiden