Gay Tony vil ha et ord med deg

Den andre nedlastbare utvidelsen til Grand Theft Auto IV er annonsert.

Vi har lekt oss i syndenes by, Liberty City, som både innvandreren Niko Bellic og den hardbanka bikeren Johnny Klebitz. Dophandel, leiemord og biltjuveri er bare noe av ugjerningene vi har utført som Niko og Johnny. Og snart kan vi se fram til nok et kapittel i storbyen, denne gangen som Luis Lopez.

Lopez er deltids gangster og fulltids assistent til den beryktede nattklubbkongen Tony Prince, også kjent som Gay Tony. I motsetning til det hardbanka livet som motorsykkelklubb-medlem blir man denne gang invitert til å delta i Liberty Citys glamorøse nattliv. Det loves både våpen, damer, bling og skittent arbeid i livet som Lopez. Men det er ikke bare gull og grønne skoger som venter, man vil etterhvert tvinges til å ta valg mellom arbeid, familie og venner – hvem skal man jobbe med, og hvem skal dø? Alt og alle kan kjøpes i Liberty City, og ingenting er som det ser ut som, en erfaring som fort kan bli dyrkjøpt.

Slik annonseres den andre Xbox 360-eksklusive utvidelsen, The Ballad of Gay Tony, til det superpopulære Grand Theft Auto IV. Pakken er ifølge Rockstar allerede på god vei utviklet, og vil bli sluppet i løpet av kommende høst. Pakken vil koste 1600 Microsoft-poeng, som er den gangbare valutaen på Xbox Marketplace, noe som vil tilsi rundt hundrelappen i norske kroner.

I tillegg til å kjøpe pakken på Xbox Marketplace kan man også anskaffe spillet på en samledisk med både The Lost and Damned og The Ballad of Gay Tony, denne samledisken vil ikke kreve at man har det originale GTA IV. Prisen på samledisken vil være på rundt 250 kr.

(Kilde: Rockstargames.com)

Siste fra forsiden