Gearbox spillmatiserer Heat

Hollywoodfilmen Heat, fra 1995, er i ferd med å bli spill, og det er Gearbox Software som står for spillmatiseringen.

Titan Productions har kunngjort at de vil gi ut et spill basert på den klassiske filmen Heat, hvor Al Pacino og Robert DeNiro spiller politi og røver. Spillet kommer ikke til å følge filmen direkte, men vil i stedet foregå før eller etter handlingen i filmen (hvordan historien i spillet blir ser ut til å være litt avhengig av om De Niro og/eller Pacino velger å bli med eller ikke).

Spillet skal etter planen komme til nestegenerasjons plattformer i 2007. Utviklingen er det Gearbox Software som skal stå for, og filmens regissør, Michael Mann, vil også ha en finger med i spillet. Randy Pitchford fra Gearbox forteller at virkelige røverier (som bankran) egentlig aldri har blitt gjort ordentlig i et videospill, på tross av at det er et konsept mange har fantasert om.

For øyeblikket vet vi lite om spillversjonen av Heat, men med tanke på at et såpass velrenomert studio som Gearbox står for arbeidet, er det god grunn til å håpe at det vil være i stand til å yte denne kultklassikeren litt rettferdighet.

Siste fra forsiden