Gears 3-dato spikret

Nå har vi endelig fått vite når trilogien skal avsluttes.

Etter et par utsettelser har utvikler Epic og Microsoft endelig blitt enige om en slippdato for Gears of War 3. Det Xbox 360-eksklusive skytespillet kommer i butikkene 20. september 2011. Den datoen gjelder hele verden, ifølge en pressemelding, med unntak av Japan.

Mer vold fra denne gjengen.

Vår loves nye flerspillerkart med navnene Trenches, Overpass, Mercy, Checkout og Thrashball. Friske våpen får vi også, slik som en avsagd hagle, en branngranat og muligheten til å angripe med bayonett. Microsoft lover for øvrig mer informasjon om en flerspillerbeta snart.

Dermed tar Gears of War 3 opp kampen med id Softwares spennende Rage, som kommer bare én uke tidligere. Dette blir en god måned for actionfans!

Gears 3 skulle opprinnelig kommet ut i april, men Microsoft så høsten som et bedre slippvindu, og utsatte dermed stortittelen.

Microsoft arrangerer i disse dager sin X11-messe i San Francisco, der blant annet Gears of War 3 vises frem. Vi har selvsagt en mann på plass for å rapportere hjem om alt av interesse.

Når det er sagt reiser Gamer.no over med ytterligere to mann til samme by på søndag, for å dekke Game Developers Conference. Forvent deg mye snasent lesestoff fremover!

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden