E3 2019 - Gears 5 lanseringsdato

– Gears 5 kommer i høst

Et stadig mer sannsynlig rykte tyder på at det blir i september.

Microsoft

Flere medier har tatt bilder av promosjonsmaterial til Gears 5 rundt i E3-hallene som lover en høstlansering for spillet. Det fortsetter å underbygge en lekkasje fra mai av datoen 10. september. Den påståtte lanseringsdatoen ble lekket sammen med et omslagsbilde som Microsoft for noen dager siden dessuten bekreftet som ekte vare på Twitter. Med andre ord virker septemberdatoen stadig mer trolig.

Gears 5 er et av de mest etterlengtede spillene fra Microsofts stall av ekslusive og Microsoft har lovet å gi oss mer av spillet denne E3. Gamer.no kommer til å dekke konferansen løpende når det blir Microsofts tur imorgen, søndag, klokken 22:00.

Les også: Her er programmet for E3 2019 »

Uventet toneskifte

Det angivelige omslagsbildet.
Kilde: Microsoft

Mange ble overrasket da Microsoft forrige E3 først viste frem Gears 5 og trakk paralleller til God of War hvis nyeste tittel gikk gjennom et lignende stilskifte. Der tidligere Gears of War-spill har vært kjent for enorme mannemenn og mye actionvold, spiller man i Gears 5 istedet som Kait Diaz. Klipp vi har fått se fra spillet tyder også på at det vil fokusere mer på utforskning enn vi har vært vant med fra serien før.

Spillet utvikles av The Coalition som tok over serien fra og med Gears of War 4. Ramin Djawadi, som blant annet har komponert musikk for Game of Thrones, skal lage lydsporet. Tidligere har Microsoft lovet den største og vakreste Gears-verdenen vi har sett til nå. Det har også blitt bekreftet at flerspillermoduser, både for lokalt spill og over nettet, vender tilbake. Spillet kommer til både Xbox One og Windows.

Les alt om E3 2019 på Gamer.no »

Siste fra forsiden