Ninja Theory

Hellblade-utvikleren skal allerede være i gang med sitt neste spill

Studioet har fått Microsofts velsignelse og er ikke i fare for nedleggelse.

Xbox Game Studios

TLDR

  • Microsoft skal ha gitt grønt lys for at Ninja Theory kan starte arbeidet med sitt neste spillprosjekt, og studioet står ikke i fare for nedleggelse.
  • Prosjektet er visstnok noe annet enn grøsserspillet Project Mara, som ble kunngjort i 2020.
  • Microsoft er imidlertid ikke ferdig med å kutte i spillavdelingen, og ytterligere nedskjæringer er ventet.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Etter nedleggelsene av Tango Gameworks og Arkane Austin, har mange bekymret seg for fremtiden til andre Xbox-eide studioer. De som har lurt på hva som skal skje med Ninja Theory nå som utvikleren har sluppet Hellblade II, kan imidlertid ta det med ro.

Microsoft skal nemlig allerede ha gitt tommelen opp for at studioet kan gå i gang med sitt neste spillprosjekt.

Det er Windows Central som har hørt fra kilder med kjennskap til hva som foregår hos Ninja Theory. De melder at utvikleren jobber med dette nye spillet i tillegg til Project Mara, et grøsserspill som ble kunngjort i 2020. Det foreligger altså ingen planer om å legge ned studioet med det første.

Microsoft skal likevel ikke være ferdig med nedskjæringer hos selskapets spillavdeling. Angivelig står flere ansatte og studioer i fare, etter at ledelsen skal ha begynt å kreve bedre resultater på kort sikt.

Senua's Saga: Hellblade II fikk en knakende god mottakelse her på bruket. Anmelder Øystein Furevik klinket til med full pott, og beskrev det som «et fantastisk ubehagelig spill jeg aldri vil glemme». Spillet er tilgjengelig for PC og Xbox Series X/S, samt via Game Pass.

LES OGSÅ: Neste Call of Duty vil tilsynelatende inkluderes med Game Pass »

Siste fra forsiden