Project: Mara

Hellblade-utviklerens nye spill skal by på superrealistisk skrekk

Se den første teaseren fra Project: Mara.

Studioet bak kritikerroste Hellblade: Senua's Sacrifice har på sine hjemmesider kunngjort et helt nytt spill. Project: Mara er navnet på det som skal bli et skrekkspill av det abormale slaget.

Vi har ennå ikke fått en trailer fra spillet, men kun en kort og ikke fryktelig informativ teaser som du kan se øverst i artikkelen.

Project: Mara er ifølge utvikleren et eksperimentelt spill som foregår i troverdige omgivelser, og skal bli en «sann representasjon av mental terror», i studioets egne ord.

Skjermbilde fra teaseren.
Ninja Theory

Har gjort research

I en video som studioet slapp sammen med teaseren opplyser utvikleren at de har gjort både research og gjennomført intervjuer for å komme så nær reell, psykologisk skrekk som mulig.

Spillet har kun én spillfigur og foregår kun på ett sted. Ninja Theory har ambisjoner om at spillet skal bli et utstillingsvindu for en helt ny type historiefortelling, men akkurat hva dette vil innebære kan vi ennå bare spekulere rundt.

Project: Mara er tilsynelatende fremdeles i en tidlig utviklingsfase, og dermed har vi ikke fått noe lanseringsvindu ennå.

Ninja Theory skal først lansere actionspillet Bleeding Edge, som ble kunngjort på fjorårets E3-messe og som har fått lanseringsdatoen 24. mars til PC og Xbox One. Studioet har som kjent også kunngjort Hellblade-oppfølgeren Senua's Saga: Hellblade II, som skal slippes til Xbox Series X.

Vi har allerede prøvd Bleeding Edge: Spillet byr på herlig slåssing i sjarmerende stil »

Siste fra forsiden