E3 2019 - Bleeding Edge lekkasje

Lekket trailer viser Ninja Theorys neste spill: Bleeding Edge

Hellblade: Senua's Sacrifice-utviklerne jobber med et 4-mot-4-actionspill.

En tilsynelatende konfidensiel trailer av et spill kalt Bleeding Edge dukket fredag opp på den svenske bloggen Xboxer. Du kan selv se den i videoen over.

Helsprøtt actionspill for 4-mot4

Ifølge traileren – som etter alt å dømme egentlig først skulle vises under Microsofts pressebriefing søndag kveld – et det Hellblade: Senua's Sacrifice-utvikleren Ninja Theory som står bak spillet. Ninja Theory var et av flere spillstudio som Microsoft sikret seg i fjor.

Bleeding Edge skal bli et flerspillerspill der fire mot fire spillere kjemper i brutale og hurtige nærkampsbataljer, ispedd noen avstandsvåpen. Stilen virker å være laget som en gumbo av Sunset Overdrive og Fortnite, med helsprø figurer som hugger ned hverandre med økser, sverd og motorsagblad.

Mot slutten får vi også vite at en teknisk alfatest skal åpnes for spillere 27. juni. Ingen pris eller plattform er nevnt, men vi er temmelig sikre på at Xbox One-gjengen i det minste skal få muligheten til å spille spillet.

Sannsynligvis får vi se mer av spillet og får vite flere detaljer søndag kveld klokken 22:00, når Microsoft tar scenen under E3.

Og: yadda-yadda-yadda, ta alt dette med en klype salt og sånt, selv om det ikke virker veldig nødvendig her.

Les alt om E3 2019 på Gamer.no »

Varierte spill

Med dette spillet sementerer Ninja Theory sin posisjon som et spillutviklinsstudio som liker å utforske nye konsepter. Så langt har vi fått tredjepersons actionspill som Heavenly Sword og DmC: Devil May Cry, men også mer tankevekkende opplevelser som kritikerroste Hellblade: Senua's Sacrifice og Enslaved: Odyssey to the West. Med Bleeding Edge tar de dog sitt første steg inn i flerspillersfæren.

Særlig deres nyest bidrag, Hellblade: Senua's Sacrifice, satte spor hos et samlet spillpublikum. Vi her på berget klinket like godt til med en toppkarakter i vår anmeldelse, og kalte det et av 2017s viktigste og beste spill.

– Hellblade: Senua’s Sacrifice er et annerledes action- og skrekkspill. Dette eventyret byr på noen av de skumleste og mest ufyselige skapningene jeg har sett i et spill, samtidig som det klarer å la være å skjenke oss for fulle med ondskap. For selv om Senuas fortelling er en av de mest intense jeg har opplevd, er det måten utvikler Ninja Theory har maktet å bruke de rolige og actionfylte øyeblikkene om hverandre. Hellblade tar seg nemlig tid til å puste i bakken. Godt er det, for disse kampene har gitt meg farlig høy puls. I tillegg er puslespillene av høy kvalitet, og alt fra stemningsfulle lyder til skuespillet er ekstremt godt gjennomført, skrev vår anmelder.

Siste fra forsiden