E3 2019 - Bleeding Edge

Bleeding Edge-ryktene bekreftet av Ninja Theory

Se traileren for det helsprø actionspillet.

Like før E3-sirkuset begynte fant en lekket trailer for, tilsynelatende, det neste spillet fra Ninja Theory veien ut til offentligheten. Nå har utvikleren – kjent for Hellblade: Senua's Sacrifice – bekreftet ryktene, og under Microsoft-konferansen på søndag fikk vi se det første offisielle glimtet av Bleeding Edge.

Nidhöggr ser ut som han er kul å ha med på fest.
Ninja Theory

Som vi fikk høre tidligere er det snakk om et skytespill med kamper mellom to lag på fire spillere. Utvikleren kjører en fargerik visuell stil, kombinert med helsprø figurer og ekstremt design.

Mens spillet ved første øyekast kan minne om en drøy variant av Overwatch, skiller det seg ut med sitt fokus på nærkamp. Spillere flyr på hverandre med sverd og øks, og traileren viser i tillegg glimt av noen overnaturlige evner – som muligheten til å sende avgårde eksplosive prosjektiler med hendene eller å slippe et gigantisk fuglebur i hodet på noen.

En slippdato kom ikke frem i traileren og endelige plattformer er heller ikke bekreftet. Som ryktene hevdet er imidlertid en lukket alfatest på vei, og spillere kan registrere seg på Bleeding Edge-nettsiden for å få sjansen til å delta på enten Xbox One, PC eller «andre plattformer».

Les alt om E3 2019 på Gamer.no »

Siste fra forsiden