Bleeding Edge - PC-alfa

Nå kan også PC-spillere teste vilter slåssing i Bleeding Edge

Ninja Theory utvider spillets alfatest.

PC-spillere får snart muligheten til å prøve Ninja Theorys viltre samarbeidsslåssespill, Bleeding Edge. Utvikleren bekreftet denne uken at spillets alfatest omsider er klar for nok en plattform, etter omfattende testrunder på Xbox One.

Bleeding Edge.
Ninja Theory

Testfasen åpnes imidlertid ikke for alle riktig enda, og dersom du vil ha en smakebit på actionfesten må du først plukkes ut av utviklerteamet. På spillets nettsider kan du registrere deg for å få sjansen, og er du interessert bør du hive deg rundt da førstkommende test går av stabelen allerede 24. oktober, fra klokken 20:00 til 23:00.

Både PC- og Xbox One-spillere er invitert, og Ninja Theory varsler at det blir spilling på tvers av plattformer. Dersom du har vært med på testing via Xbox One tidligere står du fritt til å teste PC-versjonen, og utvikleren anbefaler at du minst sitter på følgende maskinvare:

  • Operativsystem: Windows 10 (med mai 2019-oppdateringen)
  • Prosessor: Intel i5 4430 / AMD FX 8350
  • Minne: 8GB RAM
  • Harddisk: 15GB med ledig plass
  • Skjermkort (Nvidia): GeForce GTX 760
  • Skjermkort (AMD): Radeon 7950

Vår skribent storkoste seg med Bleeding Edge da han fikk teste det på E3 i sommer. Konkurransebasert flerspillerslåssing var ikke noe vi hadde forventet fra Hellblade: Senua's Sacrifice-utvikler Ninja Theory, men opplevelsen ser likevel ut til å sitte godt:

– Ut ifra det vi fikk se i Los Angeles er det også et spill som setter det å ha det morsomt øverst på prioriteringslista, til tross for at det å kjenne figurene inn og ut er viktig for å gjøre det bra. Dette er utvilsomt en spennende blanding, og vi storkoste oss under vår tid med spillet, skrev Andreas Bjørnbekk.

League of Legends-skaperen lager sitt eget lagbaserte skytespill.
Project A ser ut til å kombinere Overwatch med CS:GO »

Siste fra forsiden