Xbox - PlayStation

Xbox legger frem sin nye spillstrategi på torsdag

Samtidig forsikrer Phil Spencer om at Microsoft skal fortsette å lage konsoller.

Xbox-sjef Phil Spencer på scenen under E3 i 2019.
Xbox

TLDR

  • Microsoft planlegger å løfte på sløret for Xbox' fremtid i en spesialutgave av Xbox-podcasten torsdag kveld.
  • Xbox-ledelsen, inkludert Phil Spencer, Sarah Bond og Matt Booty, vil alle være til stede for å diskutere selskapets fremtidige spillstrategi.
  • Tross rykter om at Microsoft kan trekke seg fra konsollmarkedet, bekreftet Phil Spencer nylig internt at Xbox-konsollen forblir en viktig del av selskapets spillstrategi.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Torsdag kveld skal Microsoft lette på sløret om fremtiden til Xbox. Det kommer midt oppi ryktestormen om at selskapet planlegger å gi ut flere av sine eksklusive spill på PlayStation og Nintendo.

Det hele skal skje i en spesialutgave av den offisielle Xbox-podcasten. Episoden slippes torsdag 15. februar, klokka 21:00 norsk tid. Du kan følge med på YouTube.

Som Xbox forteller på X (tidligere Twitter) vil toppsjefene Phil Spencer, Sarah Bond og Matt Booty alle være på plass for å fortelle hva som kommer til å skje fremover.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Skal vi tro ryktene kommer Xbox til å legge frem en helt ny strategi knyttet til eksklusivitet. Etter sigende vil denne inkludere lanseringen av en rekke Xbox-spill på andre plattformer, med alt fra Hi-Fi Rush og Pentiment til Starfield og Indiana Jones and the Great Circle.

Dette har fått flere til å lure på om Microsoft planlegger å trekke seg ut av konsollmarkedet, men sånn blir det visstnok ikke. Ifølge journalist Shannon Liao tok Phil Spencer nylig opp ryktene på et internt allmøte, der han forsikret om at Xbox-konsollen forblir en del av selskapets spillstrategi.

LES OGSÅ: Microsoft har sagt opp 1900 ansatte i Xbox og Activision Blizzard »

Siste fra forsiden