Gears of War 2 får enda en utvidelse

Syv nye kart og ekstra enspilleraction i Gears of War 2: Dark Corners

De motorsagende og granatkastende horder ser ut til å få enda mer å sette tenna i snart. Gears of War-skaperne Epic har nemlig annonsert at en ny tilleggspakke er på vei.

Gears of War 2: Dark Corners vil inneholde hele syv nye flerspillerkart, henholdsvis "Allfathers Garden", "Memorial", "Sanctuary", "War Machine", "Highway", "Way Station" og "Nowhere".

I tillegg får vi oppleve et slettet nivå fra enspillerkampanjen til Gears of War 2. Uten å røpe noe av handlingen til spillet ser Marcus og gjengen seg på et punkt tvunget til å kle seg ut som sine svorne fiender. Gears og sniking er to ting som umiddelbart virker ekstremt lite forenlige, men bare tiden vil vise hvor godt dette fungerer.

Marcus og Dom i ny drakt

I tillegg til at denne pakken blir lagt ut på Xbox Live til den ganske heftige prisen på 1600 Microsoft-poeng; blir Dark Corners og alt annet som har blitt sluppet av nedlastbart innhold mulig å kjøpe i butikker. Sammen med ekstrainnholdet vil man få en strategiguide til spillet, en plakat og en videosnutt med Epics Cliff Bleszinski. Pris og lanseringsdato i Europa er ikke fastslått enda, men forhåpentligvis vil i hvert fall pakken gjøres tilgjengelig for oss digitalt på samme dag som Onkel Sam får den, nemlig 28. juli.

(Kilde: Epic)

Siste fra forsiden