Elden Ring

George R.R. Martin: – Nei, jeg har ikke bare brukt mine initialer for å navngi Elden Ring-figurene

Forfatteren påpeker at han bruker hele alfabetet, ikke bare G, R og M.

Godrick the Grafted.
FromSoftware

Den verdenskjente forfatteren George R.R. Martin var en sentral figur i byggingen av verdenen og historien i Elden Ring. Spillet har blitt en gigantsuksess, men Martin virker mest opptatt av kommentarer om navnene i spillet.

FromSoftware

I en bloggpost på sine egne nettsider tar forfatteren et oppgjør med folk som sier at han bare har brukt forbokstavene i sitt eget navn for å navngi Elden Ring-figurene. Dette er helt feil, påstår Martin.

– Det er en rar historie overalt på nett om at jeg har «skjult» mine initialer i Elden Ring fordi noen av figurene har navn som begynner med R, G eller M. Til det sier jeg «Hæ? Hva Virkelig?» Det var nyheter for meg.

LES ANMELDELSEN: Elden Ring er et mesterverk »

Det finnes flere figurer med Martins initialer i spillet, inkludert Marika, Melina, Godrick, Roderika, Rennala og Radahn. Dette er imidlertid ingen sammensvergelse, mener han, men en kombinasjon av tilfeldigheter og at han liker at figurer som i slekt har navn som ligner på hverandre.

– Jeg har skrevet og publisert historier siden 1971, og jeg antar at jeg har gitt figurer navn som begynner med R, G og M siden begynnelsen. I tillegg til de andre 23 bokstavene i alfabetet også. Å finne på navn er vanskelig, spesielt siden A Song of Ice and Fire (bokserien med Game of Thrones, journ.anm) bruker så mange av dem.

Hvorfor han i det hele tatt skulle hatt noen grunn til å gjemme bort navnet sitt i spillet forstår Martin heller ikke.

– Navnet mitt er der på spillet, som en av skaperne, påpeker han.

LES OGSÅ: Thomas-toget har funnet veien inn i Elden Ring »

Siste fra forsiden