Ghost Recon 3 og Test Drive Unlimited utsatt

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter og Test Drive Unlimited er begge utsatt til neste år.

Ubisoft har kunngjort at Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter har blitt utsatt til neste år. Pressemeldingen deres er uvanlig positiv, og forteller at Ubisoft er glade for å kunne fortelle at de har besluttet seg for å vie enda mer tid for å perfeksjonere det neste avsnittet av den prisbelønnede Ghost Recon-serien.

Spillet skulle egentlig ha dukket opp før jul, men nå er det altså klart at det ikke vil lanseres før februar. Ubisoft forteller forøvrig også at de er svært fornøyd med hvordan spillerne mottok Xbox 360-versjonen av spillet, som ble vist frem på X05-messen i Amsterdam. Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter skal etter planen lanseres til Xbox, Xbox 360, PC og PS2. GameCube-versjonen er kansellert.

Et annet spill som har blitt utsatt til over nyttår er Xbox 360-spillet Test Drive Unlimited, som utvikles av det interne Atari-studioet Eden Studios. Utgivelsen av dette massive bilspillet vil nå finne sted til våren neste år, etter at Atari besluttet å gi Eden Studios litt mer tid til utviklingen.

Siste fra forsiden