Ghostbusters til PSP?

Sonys lille får være med i gjengen, den og.

Det er tidligere kjent at Ghostbusters: The Game kommer til PC, Xbox 360, PS3, Wii, DS og PS2. Nå ser det ut til at det også kommer til PSP, skal vi tro en oppdatering på ESRB sine sider.

Ifølge ESRB, som er en organisasjon for fastsetting av aldersgrenser i dataspill i USA, handler spillet blant annet om jakting på og fanging av spøkelser og andre skapninger, som vår kjente og kjære "Stay Puft Marshmallow Man". Ingen overraskelse for de som har sett filmene altså, og de som har sett dem kjenner sikkert også til "proton pack", som er det utstyret spøkelsesjegerene fanger spøkelsene med. Som i filmene skal den kunne forårsake mindre ødeleggelser.

80-tallets mest kjente logo?

Spillet følger heltene fra to av 80-tallets største filmer, og skuespillerene fra filmene (Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis og Ernie Hudson) skal også ha stemmene i spillet. Handlingen utspiller seg etter Ghostbusters 2, og vi loves mye action og humor i samme stil som i filmene.

Det er ikke kommet en offisiell uttalelse fra Atari, men siden spillet allerede kommer til alt som kryper og går av konsoller, så er det sannsynlig at det også kommer til Sonys lille. Lanseringsdatoen er i midten av juni i år.

(Kilde: Kotaku, ESRB, Hva er ESRB?)

Siste fra forsiden