Ekstra oppdrag til Red Dead Redemption

Gjengen mot røkla

Rockstar har offentliggjort nye samarbeidsoppdrag.

Mot slutten av måneden kommer Rockstars western-epos Red Dead Redemption til PlayStation 3 og Xbox 360. Vi har fulgt spillet nøye det siste året, og kommer selvsagt med en anmeldelse tett opptil lanseringen.

Ser gøy ut.

Spillet skal by på en Ville Vesten-versjon av Rockstars vanlige sandkassespill og er en løs oppfølger til Red Dead Revolver fra 2004. Bortsett fra å leve livet som revolvermann kan du også spille mot og med andre spillere, men man kan ikke gjøre oppdrag sammen. Rockstar melder nå at de planlegger nedlastbart ekstrainnhold som skal fikse dette problemet.

– Flerspillerdelen i Red Dead Redemption gir spillerne en helt ny måte å utforske den store verdenen vi har skapt, men vi synes at opplevelsen ikke er fullkommen uten lagarbeid mot den kunstige intelligensen, forteller Rockstar-sjef Sam Houser i en pressemelding.

Pakken Outlaws To The End inneholder seks oppdrag hvor du og opptil tre kamerater må samarbeide for å lykkes. I et av dem skal dere stjele en gullbeholdning fra en gruve, men må passe på å komme dere unna før hele stedet går i lufta. Et annet går ut på å storme et tungt utrustet fort for å sabotere den meksikanske hærens artilleri.

Dette er den første av tre planlagte pakker med ekstra materiale til Red Dead Redemption og skal være helt gratis å laste ned. Den slippes samtidig på både Xbox Live og PlayStation 3 en gang i juni.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden