Gjensyn med Rainbow Islands

Et av tidenes beste plattformspill er på vei til Nintendo DS, i oppgradert form.

Rainbow Islands følger heltene fra Bubble Bobble (som nå har blitt forvandlet tilbake til mennesker). I stedet for å blåse bobler bruker de nå magiske regnbuer for å ta knekken på de søte små fiendene som prøver å ødelegge for dem.

Rainbow Islands Revolution tar de klassiske Rainbow Islands-elementene til Nintendo DS, samtidig som det forandrer oppskriften litt. Det "revolusjonerende" med denne nyversjonen er kontrollmetoden - Rainbow Islands Revolution benytter seg nesten fullstendig av den trykksensitive skjermen, og i stedet for å løpe og hoppe, sitter Bub og Bob i hver sin boble som du styrer med stylusen.

Dessuten har utviklerne også forandret måten regnbuene lages på - nå må du nemlig tegne dem direkte på spillbrettet, og får en viss mengde regnbue-energi til å tegne med. Ellers lover de at spillet fortsatt føles slik som Taito-klassikeren, og at utseendet også er trofast til originalen (med nye spillfigurer designet av Harvest Moon-artisten Igusa Matsuyama).

Rising Star forteller at de planlegger å lansere Rainbow Islands Revolution i februar 2006. De som har gode minner fra originalen kan forøvrig prøve å skaffe seg Taito Legends, en samlepakke til Xbox, PS2 og PC, hvor Rainbow Islands (samt Bubble Bobble og en rekke andre Taito-klassikere) er å finne.

Siste fra forsiden