Demo: ArmA II: Operation Arrowhead

Glad i militærteknologi?

Bli med på taktisk krigføring i Sentral-Asia.

Tsjekkiske Bohemia Interactive har bygd seg opp status som en kompetent utvikler av taktiske og realistiske actionspill. Deres ArmA II II fikk en åtter av oss da det ble lansert for ett år siden, og nylig kom den frittstående tilleggspakken ArmA II: Operation Arrowhead.

Nå har de lastet opp en demo av sistnevnte.

Hendig helikopter.

Operation Arrowhead tar oss med til det fiktive landet Takistan i Asia. Uroligheter i landet eskalerer til full krig, og andre land sender soldater ditt for å få situasjonen under kontroll. Fire grupperinger er involvert i konflikten, nærmere bestemt den amerikansk hæren, NATO, Takistans regjeringshær og landets folkehær.

Du får rollen som en av USAs soldater, og kan prøve deg som alt fra infanterist til pilot eller spesialsoldat. Uansett hvilken rolle du inntar får du tilgang på høyteknologisk utstyr, inkludert nyheter som nattsynsbriller og fjernstyrte luftfartøy.

Demoen inneholder et oppdrag fra spillets kampanje og et scenario, samt tre opplæringsscenarioer som instruerer deg i det grunnleggende. I tillegg får du tre flerspillermoduser og et redigeringsverktøy å leke deg med. Med andre ord dreier det seg om ganske omfattende greier for en demo, og den er på hele 2,6 GB.

På ArmA IIs offisielle hjemmeside har Bohemia Interactive lagt opp en serie lenker til forskjellige steder hvor du kan laste ned demoen.

Siste fra forsiden