Tecmo Koei kunngjør Hokuto Musou

Gladvold i ødeland

Tegneserien Fist of the North Star blir actionspill.

Fist of the North Star er en japansk actiontegneserie som ble svært populær i hjemlandet, men er noe mindre kjent i resten av verden. I årenes løp har den gitt opphav til en rekke mer eller mindre vellykkede spill, og Tecmo Koei har nå kunngjort at de har et stort Fist of the North Star-spillprosjekt på gang.

Du er allerede død

Navnet på spillet er Hokuto Musou, og som tegneserien følger det den barske krigeren Kenshiros vandringer og kamper i et postapokalyptisk ødeland. Kenshiro er en ypperlig kampsortutøver og arving til en eldgammel leiemorderkunst som lar ham sprenge sine motstandere ved å angripe bestemte punkter på kroppene deres.

Kenshiro leter etter sin elskede Yuria og den forræderske broren Raoh, men i løpet av reisen må han også beskytte ødelandets forsvarsløse befolkning mot morderiske gjenger og mindre moralske kampsporteksperter.

Det er ikke sluppet så veldig mange detaljer om gameplayet, men det dreier seg naturlig nok om et tredjepersons actionspill hvor vi får banke bøller med Kenshiros distinkte kampteknikker. Det loves brutale kombinasjonsangrep som er kraftige nok til å sprenge bygninger, eller utslette slemme muskelbunter. Spillet skal ha minst to moduser, en som bygger på tegneserien og en annen som følger en egen historie laget for spillet.

Tecmo Koeis amerikanske avdeling fortalte om kunngjøringen gjennom en pressemelding, så det ser ut til at spillet er planlagt for en vestlig utgivelse. I Japan slippes det en gang i løpet av 2010.

Siste fra forsiden