Fjerde runde i Telenorligaen - League of Legends

– Gleder meg til å gjøre comeback og knuse «Norges beste ADC»

Noman «Nomi» Ahmad i Fact Revolution er full av selvtillit før søndagens hovedkamp mot Nordavind.

Noman «Nomi» Ahmad (til venstre) håper å knuse Mathias «Tide» Kruse på søndag.
Eivind von Døhlen/Mohammed Barzinje/Gamer.no/Riddle

SLIK SPILLES FJERDE RUNDE I TELENORLIGAEN:

Vis mer

Kl. 18:00: Trikken - Celestial
Kl. 18:00: Royal Vikings - Team Ursus
Kl. 18:00: Nordavind - Fact Revolution
Kl. 18:00: Team Singularity - Byte
Kl. 18:00: Major Militia - Riddle

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider »

Støvet har lagt seg etter forrige rundes storoppgjør, og vi sitter igjen med en tabell som ser en god del jevnere ut en den vi hadde forrige uke.

Både Riddle og Nordavind tok revansj som det sang etter, mens Royal Vikings, Fact Revolution, og Celestial Gaming, som alle lå på en delt førsteplass, ikke fikk med seg et eneste poeng. Dette betyr at luken som skilte dem fra den øvrige konkurransen nå er nærmest lukket, og så godt som irrelevant.

Slik ser tabellene ut før fjerde runde.
Gamer.no

De to lagene som skal kjempe om poeng i denne rundens hovedkamp er Nordavind og Fact Revolution. Vi har derfor vært i kontakt med bot-lanerene fra begge leirene for å høre hvordan de tror søndagens kamp kommer til å utfolde seg.

Se kampen direkte på Gamer.no sin Twitch-kanal søndag klokken 18:00 »

Gjør comeback i Fact Revolution

Noman «Nomi» Ahmad.
Mohammed Barzinje/Riddle

Noman «Nomi» Ahmad måtte se på fra sidelinjen da Fact spilte mot hans tidligere klubb, Riddle, i forrige runde av Telenorligaen.

Selv stiller han seg uforstående til resultatet fra kampen, og mener ikke oppgjøret var en særlig god indikator på styrkeforholdet mellom de sterkeste lagene i ligaen.

– Nordavind er uten tvil sterkere enn Riddle, jeg skjønner fortsatt ikke hvordan vi tapte 2-0 til dem. Problemet var små feil som gjorde at kampen forandret seg helt.

DISSE SPILLER FOR FACT

Vis mer

Simon «Slemp» Ellefsen (Top)
Eivind «Dacreq» Ommundsen (Jungle)
Giuliano «Kr» Wölm (Mid)
Noman «Nomi» Ahmad (ADC)
Joachim «Accziz» Torsvik (Support)

Likevel virker ikke Ahmad til å være særlig bekymret over å bli byttet inn før kampen mot Nordavind.

Les også
Er dette sesongen Nordavind vippes ned fra tronen?

– Med tanke på hvordan Nordavind har spilt i det siste så er jeg ikke spesielt redd for dem. Den eneste grunnen til at Nordavind i det hele tatt vant mot Celestial Gaming var på grunn av top-laneren som de spilte med inn, sier Ahmad før han fortsetter.

– «Tide» og «Touch» er det siste vi bekymrer oss for, den bot-lanen har vi sett gang på gang tape mot dårlige bot-lanes. Jeg gleder meg til å gjøre comebacket mitt i Telenorligaen, og knuse «Norges beste ADC», avslutter Ahmad

Sterkere etter Nordic Championship

Også på motsatt side av oppgjøret er det lite å finne av tvil før søndagens hovedkamp. Bot-laner for Nordavind, Mathias «Tidebringer» Kruse, virker sikker på at Nordavind har forbedret seg nok til å ta tre poeng i fra «Nomi» og Fact.

Mathias «Tide» Kruse og Nordavind er sikre på seier.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

– Vi har hatt en litt treg start på sesongen, men etter Nordic har vi kommet tilbake som et sterkere lag. Vi hadde to overbevisende seire mot Celestial Gaming forrige søndag, og jeg tror vi kommer til å fortsette i samme stil. Jeg tror derfor at vi kommer til å vinne 2-0 mot Fact Revolution.

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Bor «Kektz» Jersan (Top)
Ole-Martin «Ploxy» Glomsaas (Jungle)
Øyvind «Erixen» Saltrø Eriksen (Mid)
Mathias «Tide» Kruse (ADC)
Omid «Touch» Rosander (Support)

På spørsmålet om hva han tenker om kommentarene fra Ahmad, er Nordavind spilleren heller ikke særlig bekymret.

– Jeg tror vi kommer til å vinne bot-lane ganske greit.

Det er altså klart for et spennende hovedoppgjør i den fjerde runden av Telenorligaen, da spillere fra begge toppklubbene mener å ha overtaket. Likevel er ikke kampen mellom Nordavind og Fact Revolution den eneste som er verdt å få med seg.

Med tre poeng som skiller første plass fra åttende plass er en topplassering innen rekkevidde også for mange av de øvrige lagene i ligaen. Det blir interessant å følge med på hvilke lag som klarer å holde seg i toppsjiktet og hvilke lag som sakker akterut da vi passerer runde 4, og nærmer oss midten av sesongen.

Siste fra forsiden