Glory Days 2 i mai

Actionstrategispillet Glory Days 2 har fått ny utgiver, og er nå klart for lansering i mai.

Glory Days 2 DS: Brotherhood of Men er et sideskrollende actionstrategispill der du må kjempe for å ta knekken på motstanderens styrker ved å bygge stridsvogner, helikoptre, bombefly og fallskjermhoppere og sende dem i vei mot fiendens hovedkvarter. Fienden gjør akkurat det samme som deg, og om hans styrker klarer å nå ditt hovedkvarter før du når hans, er slaget tapt.

Ellers loves vi en kampanje med 16 oppdrag, enorme slagmarker med opp til 250 bakkeenheter, muligheten til å benytte seg av tre ulike teknologier og medfølgende 3D-briller som kan brukes slik at det hele skal se ekstra fancy ut. I tillegg til å kunne spille mot datastyrte motstandere kan du kjempe mot opp en venn, og vi får også kooperative oppdrag for opp til fire spillere på hvert lag.

I fjor kunngjorde Lexicon Entertainment at de hadde sikret seg utgivelsesrettighetene til Glory Days 2, og at de ville gi det ut i løpet av årets første kvartal. Deretter sluttet de å snakke om denne tittelen, og nå vet vi hvorfor; den britiske utgiveren Ghostlight har overtatt, og de har nå offentliggjort at de vil lansere spillet i mai.

Siste fra forsiden